Δευτέρα 18 Απριλίου 2011

Θερμές και ειλικρινείς ευχές προς όλες και όλους...


Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα!!
Το Δ.Σ. του Συλλόγου

2 σχόλια:

  1. Προ πολλού καιρού σας είχα παραδώσει ιστορίες από τν τάξη αποφοίτων του 1948. Επειδή είμαστε είδος υπό εξαφάνηση και οι ιστορίες αυτές, πιστεύω, σημειώνουν μία εποχή που είναι άγνωστη στους νεοτέρους διερωτώμαι εάν δεν κρίνετε σκόπιμο να παρουσιασθούν στον ιστότοπο αυτό.
    Θα ήθελα μια απάντησή σας.
    Φιλικά
    Κωνστ. Φιλίππου
    Τηλ. 6945199271
    const@philippou.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητέ συναπόφοιτε κε Φιλίππου,

    κατ’αρχήν επιτρέψτε μου να συστηθώ: ονομάζομαι Γιάννης Τριανταφύλλου, είμαι απόφοιτος του 1983 και μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Αποφοίτων και έχω την επιμέλεια της διαδικτυακής μας παρουσίας. Το υλικό που αναφέρετε έχει ήδη φτάσει στα χέρια μου από τον πρόεδρο του συλλόγου μας και προγραμματίζουμε την ανάρτηση τους στο blog μας (και μέσω αυτού στους υπόλοιπους διαδικτυακούς χώρους του συλλόγου) τις επόμενες εβδομάδες.

    Επί της ουσίας τώρα, τέτοιες αναμνήσεις σαφώς και έχουν ενδιαφέρον για την «κοινότητα» μας, ειδικά από την ώρα που αναφέρονται και μαρτυρούν μια σημαντική πτυχή της ογδοντάχρονης ιστορίας της, τα χρόνια της Κατοχής, της Αντίστασης, της Απελευθέρωσης...

    Δυστυχώς, και απολογούμαι για αυτό, ο προσωπικός φόρτος εργασίας και η χαμηλή διαθεσιμότητα προσφοράς από άλλους συναποιφοίτους μέλη του συλλόγου (λόγω και της ιδιαζούσης περιόδου κρίσεως) δεν επέτρεψαν να αξιοποιήσουμε την προσφορά σας νωρίτερα. Πιστεύω θα μας συγχωρήσετε και θα συνεχίσετε άοκνα να στηρίζετε την προσπάθεια του συλλόγου και –γιατί όχι- να μας τροφοδοτείτε με αναμνήσεις.

    Με εκτίμηση και φιλικούς χαιρετισμούς
    Γιάννης Π. Τριανταφύλλου
    τλφ. 6937252420
    alumni.pspa@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή