Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2011

Η δύναμη που έχουν τα μάτια της ψυχής...

Το ΠΣΠΑ ήταν πάντα κάτι περισσότερο από ένα απλό σχολείο, ήταν μια «οικογένεια» και για πολλούς από τους αποφοίτους μας παραμένει έτσι, παρά τα εμπόδια που θέτει ο χρόνος και η υγεία.

Χαρακτηριστική απόδειξη περί τούτου ο συγκινητικός λόγος του κ. Χρίστου Ν. Κακούρη, αποφοίτου του 1938, επιτίμου προέδρου πλέον αλλά πάντα ένθερμου και ενεργού συμπαραστάτη του Συλλόγου Αποφοίτων, όπως έφτασε στο e-mail μας.
«Σας καλημερίζω με την βοήθεια του εγγονού μου Νίκου Λεβαντή γιατί εγώ δεν θα τα κατάφερνα επειδή δεν βλέπω αρκετά.

Θα θυμάστε ίσως ότι τους τελευταίους καιρούς αντιμετωπίζω την καθημερινότητα και την διαχείριση του e-mail με πολλή προσπάθεια με το ένα μου μάτι που δυστυχώς εγέρασε: "ηλικιακή εκφύλιση της ωχράς κηλίδας" με αιμορραγία, κλπ. Ακολουθώ βέβαια μια μπελαλίδικη αγωγή προσδοκώντας τα αποτελέσματά της.

Η επαφή μας λοιπόν, ειδικά μέσω e-mail, αναστέλλεται. Ευχαριστώ πολύ για την μέχρι τώρα επικοινωνία που μου ήταν ζωτική. Εύχομαι να είσθε καλά. Σας καλημερίζω και πάλι.
Χρίστος Ν. Κακούρης»
Εμείς ευχαριστούμε αγαπητέ συμμαθητή, αγαπητέ πρόεδρε, για το ότι ακόμα και εν μέσω του προβλήματος σου μας θυμίζεις τη δύναμη που έχουν τα μάτια της ψυχής, αυτή τη δύναμη που διδαχθήκαμε στο Πειραματικό να μοιραζόμαστε για τα πράγματα που αγαπάμε. Εμείς θα συνεχίσουμε να γράφουμε για το σχολείο μας και ελπίζουμε ο εγγονός σου να μην κουραστεί να σου διαβάζει...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου