Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011

Σημαντική τιμή από το Euronext για τον «δικό μας» Δημήτρη Γουνόπουλο (απόφ. 1993)

Ο Δημήτρης Γουνόπουλος στο Gong Ceremony του Euronext

Μιας σημαντικής τιμής έτυχε ο συμμαθητής μας Δημήτρης Γουνόπουλος (αποφ. 1993), καθηγητής της Σχολής Διοίκησης του Πανεπιστημίου του Surrey: στις 27.05.2011, προσκεκλημένος μαζί με τον καθηγητή André Dorsman του VU University Amsterdam, έδωσε το σήμα της έναρξης στη συνεδρίαση του Χρηματιστηρίου του Άμστερνταμ (Euronext), του παλαιότερου χρηματιστηρίου στον κόσμο, με το παραδοσιακό κτύπημα στο γκονγκ.

«I forgot to mention maybe the most important. Immediately after the Gong the stock exchange went UP by 1.73%. AMAZING FEELING :)», σχολίασε αργότερα απαντώντας στα συγχαρητήρια φίλων και συνεργατών του στη σελίδα του στο facebook. Σίγουρα, σε τέτοιες εποχές, το να βλέπεις τον δείκτη να ανεβαίνει στο ξεκίνημα μιας συνεδρίασης την οποία άνοιξες, είναι ένα ιδιαίτερα ευχάριστο συναίσθημα...

Εκ μέρους του συλλόγου ευχόμαστε «συγχαρητήρια και πάντα επιτυχίες» στον συμμαθητή μας!! Και τον περιμένουμε σε κάποια από τις επόμενες εκδηλώσεις μας (των οποίων είναι τακτικός συμμετέχων όποτε βρίσκεται εν Ελλάδι) για να τον συγχαρούμε και από κοντά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου